SAFRAN (zaferan)

Since 2010

Safran ipuçları:

Aşağıda daha safran tarifleri ile bazı mükemmel sitelere birkaç safran tarifleri ve bağlantıları bulabilirsiniz. Bu bağlantılar üzerinden seyahat ederek safran tarifleri büyük bir seçim erişebilirsiniz. Ancak, örnek bu tarifleri önce, safran kullanımı ile ilgili birkaç temel ipucu bahsetmek istiyoruz.

• Toz veya Konuları: Safran iki şekilde kullanılabilir. safran kullanılarak ana hedef gibi gıda kullanmak konuları dekorasyon gibi görsel etki yaratmak için ise. Buna iyi bir örnek fotoğraf altındadır. Öte yandan, sen, göz açık değildir şekilde safran kullanmak istiyorsanız o zaman ona eziyet gerekir. Bu iyi bir örnek pizza sosu safran biraz kullanan ve bunu bir sır olarak tutmak.
• Eğer tedarikçi güven sürece, iki iyi nedenler için toz safran almayın. İlk, çok toz safran bozmak kolaydır ve nasıl saf olduğunu hiçbir fikrim yok. Ikinci, toz safran kısa bir raf ömrüne sahiptir ve hızla lezzet kaybeder.

• Eğer toz safran kullanmak için pişirme ekleyerek önce sana ince toz safran konuları taşlama tarafından ihtiyaç olarak kendi yapmak gerekir. Bir havan ve havaneli satın alma, sadece toz safran hazırlamak için bir seferde bir tutam veya iki kullanacağız varsa şiddetle tavsiye edilir. sen harç ve havaneli, nem içeriği nedeniyle, bir ekleme ile safran taşlama zor zamanlar varsa ona şeker tanelerinin tutam ve sonra eziyet. Bu ve daha kolay taşlama tarifi etkilemez yapar. bir bıçak kahve makinesi satın şefler veya kimin bir seferde birkaç gram (çapak kahve değirmenleri safran konuları açık olarak ve çapak içine düşmeyecek çalışmayacaktır) fazla kullananlar için tavsiye edilir.
senin safran toz halinde sonra, o sıcak ya da kaynar suyla 3-5 çay kaşığı ekleyin ve 5-10 dakika demlemeye bırakın. Bu safran sıvı olduğu gibi anılacaktır. Eğer süt, sirke veya şarap yerine su ile sıvı safran hazırlayabilirsiniz. Eğer kaynar su ile sıvı safran hazırlanmış ise, birkaç hafta için bir kavanozda saklayın ve ihtiyaç duyduğunuz olarak kullanabilirsiniz.

• Kez size, başka bir şey ya da toz haline ile karıştırarak önce temiz bir düz tabak içinde safran konuları yeri ve konuları ayrı ve dikkatle bakmak çok safran, nasıl kullanılacağı karar verdi. Bir safran iplik gibi görünmüyor onu ortaya çıkarmak ve onu atın gitsin herşey. Genellikle tüm süreci insanlar tarafından yapıldığı gibi ve insanlar hata yaparlar kaza değil bilerek ama tarafından safran konuları ile karışık yabancı maddeler bulunmaktadır. safran Temizleme sen safran kilo başa yoğun bir süreç çok işçiliğidir. Safran paketleme, ama safran herhangi bir yabancı parçacıklar sağlamak için ellerinden geleni yapmak bazen onlar özledim. sadece konuları biraz kullanmak olduğundan, yalnızca kendi gözlerimle konuları taramak için birkaç saniye sürer. Kendi güvenliğiniz ve diğerlerinin güvenliği için ciddi bu ucu atın. her şey taşlanmış alır Bu toz safran başka bir dezavantaj.

• dünyanın değişik bölgelerinden gelen safran yana sadece tariflerde yönettiği kullanımı, en çok, farklı güç vardır. Örneğin, Keşmir safranı çok güçlü olduğunu ve size tarifi için ne denir daha az kullanmak gerekebilir.

• Her zaman serin ve kuru bir yerde saklayın ve safran uzakta parlak ışıktan. nem için safran maruz bırakmayın.

TAŞRANIN ALTIN ÇİÇEĞİ ZAFERAN(SAFRAN)