Safran ipuçları:
Aşağıda daha safran tarifleri ile bazı mükemmel sitelere birkaç safran tarifleri ve bağlantıları bulabilirsiniz. Bu bağlantılar üzerinden seyahat ederek safran tarifleri büyük bir seçim erişebilirsiniz. Ancak, örnek bu tarifleri önce, safran kullanımı ile ilgili birkaç temel ipucu bahsetmek istiyoruz.

• Toz veya Konuları: Safran iki şekilde kullanılabilir. safran kullanılarak ana hedef gibi gıda kullanmak konuları dekorasyon gibi görsel etki yaratmak için ise. Buna iyi bir örnek fotoğraf altındadır. Öte yandan, sen, göz açık değildir şekilde safran kullanmak istiyorsanız o zaman ona eziyet gerekir. Bu iyi bir örnek pizza sosu safran biraz kullanan ve bunu bir sır olarak tutmak.
• Eğer tedarikçi güven sürece, iki iyi nedenler için toz safran almayın. İlk, çok toz safran bozmak kolaydır ve nasıl saf olduğunu hiçbir fikrim yok. Ikinci, toz safran kısa bir raf ömrüne sahiptir ve hızla lezzet kaybeder.
• Eğer toz safran kullanmak için pişirme ekleyerek önce sana ince toz safran konuları taşlama tarafından ihtiyaç olarak kendi yapmak gerekir. Bir havan ve havaneli satın alma, sadece toz safran hazırlamak için bir seferde bir tutam veya iki kullanacağız varsa şiddetle tavsiye edilir. sen harç ve havaneli, nem içeriği nedeniyle, bir ekleme ile safran taşlama zor zamanlar varsa ona şeker tanelerinin tutam ve sonra eziyet. Bu ve daha kolay taşlama tarifi etkilemez yapar. bir bıçak kahve makinesi satın şefler veya kimin bir seferde birkaç gram (çapak kahve değirmenleri safran konuları açık olarak ve çapak içine düşmeyecek çalışmayacaktır) fazla kullananlar için tavsiye edilir.
senin safran toz halinde sonra, o sıcak ya da kaynar suyla 3-5 çay kaşığı ekleyin ve 5-10 dakika demlemeye bırakın. Bu safran sıvı olduğu gibi anılacaktır. Eğer süt, sirke veya şarap yerine su ile sıvı safran hazırlayabilirsiniz. Eğer kaynar su ile sıvı safran hazırlanmış ise, birkaç hafta için bir kavanozda saklayın ve ihtiyaç duyduğunuz olarak kullanabilirsiniz.
senin safran toz halinde sonra, o sıcak ya da kaynar suyla 3-5 çay kaşığı ekleyin ve 5-10 dakika demlemeye bırakın. Bu safran sıvı olduğu gibi anılacaktır. Eğer süt, sirke veya şarap yerine su ile sıvı safran hazırlayabilirsiniz. Eğer kaynar su ile sıvı safran hazırlanmış ise, birkaç hafta için bir kavanozda saklayın ve ihtiyaç duyduğunuz olarak kullanabilirsiniz.

• dünyanın değişik bölgelerinden gelen safran yana sadece tariflerde yönettiği kullanımı, en çok, farklı güç vardır. Örneğin, Keşmir safranı çok güçlü olduğunu ve size tarifi için ne denir daha az kullanmak gerekebilir.
• Her zaman serin ve kuru bir yerde saklayın ve safran uzakta parlak ışıktan. nem için safran maruz bırakmayın.